Ellipticals Under-Tebt: Opsionet dhe Konsideratat më të mira

Ellipticals Under-Tebt: Opsionet dhe Konsideratat më të mira

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

eliptikët nën-duhan janë makina që një person mund të përdorë për pedalim ndërsa janë ulur. Kompanitë gjithashtu mund t’u referohen atyre si trainerë eliptikë të ulur ose të zellshëm. Ata janë të lëvizshëm dhe të përshtatshëm për t’u përdorur në shtëpi ose zyrë. Ato mund të jenë veçanërisht të përshtatshme për të moshuarit që e shohin ushtrimin sfidues.

Lidhje të shpejta

 • Shëndeti me diell & amp; Fitnes Magnetic Magnetic Under-Mest Elliptical
 • Stamina InMotion InMotion Kompakti Elliptical
 • Ativafit Under-Telliptical Bike Eliptik
 • Cubii Pro e ulur me eliptikën nën-Deqe
 • Li> Makinë Elektrike Mini Elliptike e Ancheer Under-Tenge

Cilat janë përfitimet e eliptikëve nën-tavolinë?

Një studim i vitit 2020 vëren se makinat eliptike të ulur mund të jenë të dobishme për të rriturit e moshuar, pasi ato mund të zvogëlojnë sjelljen e ulur.

Trajnerët eliptikë ofrojnë https://harmoniqhealth.com/ një formë të ulët të ndikimit të ushtrimit sepse këmbët qëndrojnë në pedale ndërsa një person i lëviz ato, dhe këto lëvizje nuk vendosin shumë stres në këmbë.

Sipas një studimi, ulja për periudha të gjata mund të jetë e dëmshme, pasi pasiviteti fizik mund të rrisë rrezikun e një personi nga sëmundjet koronare të zemrës, diabeti tip 2 dhe kanceri i gjirit. Studiuesit këshillojnë të përfshihen në ushtrime në natyrë, por vini re se vetëm 20% e njerëzve në Shtetet e Bashkuara e bëjnë këtë.

Një makinë eliptike nën-tavolinë mund të bëjë aktivitet fizik të mundshëm dhe tërheqës për njerëzit që janë të ulur për periudha të gjata dhe të paaftë për të ushtruar ndryshe. Sidoqoftë, nuk duhet të zëvendësojë ushtrimet e rregullta për ata që mund të jenë më aktivë.

Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) deklarojnë se aktiviteti i rregullt fizik mund të përfitojë shëndetin duke:

 • Forcimin e eshtrave dhe muskujve
 • Burning Kaloritë dhe ndihmimi i njerëzve të mbajnë një peshë të moderuar
 • Ngadalësimi i humbjes së densitetit të kockave, në rastin e ushtrimit me intensitet të moderuar
 • Ulja e rrezikut të frakturave të hip

Siguria

Ekzistojnë disa masa paraprake të sigurisë që njerëzit mund t’i shohin të dobishëm kur përdorin një trainer eliptik. Këto përfshijnë:

 • Duke filluar me një ritëm më të ngadaltë për të lejuar që muskujt të ngrohen dhe rrahjet e zemrës të rriten gradualisht
 • Kontrollimi i rrahjeve të zemrës për të shmangur overexrising
 • Mbajtja e një qëndrimi të drejtë kur uleni
 • Kontrolloni se këmbët mbeten në vend në pedalet
 • Ndalimi nëse ndjeheni të lënduar ose të rraskapitur

Si të zgjidhni

Disa karakteristika që duhet të merren parasysh kur kërkoni një makinë eliptike nën të tavolinës përfshijnë:

 • Transportueshmërinë: Një person që dëshiron të përdorë një makinë eliptike në një zyrë dhe Në shtëpi mund të konsiderojë zgjedhjen e një që është veçanërisht kompakte dhe e lehtë. Disa gjithashtu kanë një rrotë dhe një dorezë për transport të lehtë.
 • Dimensionet: Kontrollimi i dimensioneve të pajisjes i ndihmon njerëzit të përcaktojnë nëse ai do të përshtatet në zonën e tyre nën të duhanit dhe ata do të kenë vend për ta përdorur atë. Mësoni rreth eliptikëve kompakte këtu.
 • Zhurma: Individët mund të përdorin një eliptik nën-tavolinë për të ushtruar ndërsa ata janë duke punuar në një tavolinë. Në këto raste, është më mirë të zgjidhni atë që përmban një mënyrë të heshtur të funksionimit në mënyrë që të mos shqetësojë njerëzit e tjerë.
 • Pedalet: Pedalet që vijnë me një sipërfaqe të teksturuar mund të ndihmojnë në sigurimin e këmbëve dhe të sigurojnë një kontroll të fortë.
 • Monitorimi i ekranit: Kjo mund të jetë e dobishme për kohën e ndjekjes, shpejtësinë, kaloritë e djegura dhe më shumë.

Opsionet e Produkteve

Më poshtë, ne shikojmë shtatë eliptikët nën të duhanit që njerëzit mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë blerjen. Informacioni i produktit është i saktë në kohën e publikimit.

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet janë thjesht të bazuara në kërkime.

Sunny Health & amp; Fitnesi Magnetik Magnetik nën-tack Elliptical

Ky eliptik nën-tack ka tetë nivele të rezistencës, një monitor dixhital dhe një shirit transporti. Ajo gjithashtu përmban pedale të këmbëve të pakontrolluara dhe rrota të lëmuara.

Kompania pretendon se mund të rrisë qarkullimin, gamën e përbashkët të lëvizjes dhe qëndrueshmërinë muskulore të trupit më të ulët.

Produkti peshon 25 paund (lb) dhe ka një fluturues prej 3.52 lb. Dimensionet janë si më poshtë:

 • 24 inç (in) gjatë
 • 19 në të gjerë
 • 11 në të lartë

Produkti kushton 139,99 dollarë, dhe kompania ofron garancitë dhe politikat e mëposhtme:

 • Një garanci e kornizës strukturore 1-vjeçare
 • Një garanci 180-ditore për pjesët e tjera dhe komponentët
 • Një garanci 30-ditore për kthimin e parave
 • Transporti falas mbi 99 $

Dyqan tani

Stamina Inmotion Kompakti Eliptik

Makina eliptike nën-e e ngathët e qëndrueshmërisë përmban pedale të këmbëve që një person mund të shkojë përpara dhe në të kundërt për të synuar trupin e poshtëm në mënyra të ndryshme.

Ajo vjen me shirita të rezistencës së sipërme të trupit me doreza, kështu që njerëzit mund të përdorin makinën për të kryer ushtrime të trupit të sipërm ndërsa qëndrojnë ose ulen.

Karakteristikat e tjera përfshijnë:

 • Një dorezë për transportueshmërinë e lehtë
 • Pedalet e Nonslip
 • Një dial tensioni i rregullueshëm
 • Një monitor LCD
 • Një DVD stërvitje
 • Kjo eliptike peshon 24 Ib dhe ka një peshë maksimale të përdoruesit prej 250 lb. Dimensionet janë si më poshtë:

 • 24 në Long
 • 18 in I gjerë
 • 12 në High

Produkti kushton 119,99 $ dhe është në dispozicion në Amazon.

Dyqani tani

Ativafit nën-tavolinë e biçikletës eliptike

Mbështetjet eliptike të Ativafit Pozicionet e ulur ose në këmbë, pedalimin ose vrapimin, dhe lëvizjet përpara ose të kundërta. Kompania pretendon se funksionon në heshtje.

Disa nga karakteristikat e tij përfshijnë:

 • Operacioni i qetë me një mekanizëm të rezistencës së frenave
 • Pedalet e mëdha anti-rrëshqitje
 • An LCD Monitor
 • Një funksion masazhi

Dimensionet janë si më poshtë:

 • 22.4 në Long
 • 19.7 Në lartësinë e gjerë
 • nuk është specifikuar

Ky produkt kushton 139.98 dollarë dhe është në dispozicion në Amazon.

Dyqani tani

Cubii Pro Makinë eliptike nën-tavolinë e ulur

Ky eliptik gati i heshtur është një version i azhurnuar i eliptikës standarde Cubii. Cubii ofron një gamë të makinave eliptike nën-tavolinë.

Mësoni më shumë rreth Cubii këtu.

Modeli Pro ka pajtueshmëri Bluetooth, dhe përdoruesit mund të shkarkojnë aplikacionin Cubii në pajisjet e tyre të iPhone ose Android Mobile. Një person gjithashtu mund të sinkronizojë të dhënat e tyre me Apple HealthKit dhe të qaseni klasa stërvitje live dhe sipas kërkesës.

Modeli Pro përfshin ndalesa të rrotave, një karikues Cubii Pro dhe një dyshek stërvitje jo -lidhëse.

peshon 27.6 Ib dhe ka dimensionet e mëposhtme:

 • 23.1 në Long
 • 17.6 në të gjerë
 • 9.8 në të lartë

Pricemimi është 369 dollarë në faqen e internetit të prodhuesit.

Dyqani tani

Makinë Elektrike Mini Elliptike e Ancheer Under-Teliptike

Ky trainer eliptik vjen me një telekomandë, kështu që njerëzit nuk duhet të përkulen për të rregulluar mënyrën dhe shpejtësinë. Ajo ka një monitor të integruar, është i lëvizshëm për transport të lehtë, dhe funksionon i qetë.

Makina përmban mënyra automatike dhe manuale me programe të ndryshme të paravendosura dhe opsione të shpejtësisë. Ai gjithashtu ka pedalet e zgjeruara të nonslipit.

Ka dimensionet e mëposhtme:

 • 18 në Long
 • 14 në të gjerë
 • 10 në të lartë

Produkti kushton 219 dollarë dhe është në dispozicion në Amazon.

Dyqani tani

Përmbledhje

Eliptikët nën-duhan janë pjesë të pajisjeve të fitnesit që mund t’u përshtaten njerëzve që janë të ulur për periudha të gjata, përfshirë të moshuarit dhe punonjësit e zyrave.

Këto makina ofrojnë përfitime të ndryshme shëndetësore, por ato vijnë me masa paraprake të sigurisë. Për shembull, një person duhet të sigurojë që ata të mbajnë shpinën drejt dhe të rrisin intensitetin e stërvitjes gradualisht.

Disa trainerë eliptikë nën-tavolinë janë në dispozicion për blerje në internet. Njerëzit duhet të kontrollojnë se cilat karakteristika dhe politika ofrojnë markat përpara se të bëjnë një blerje.

Lajmet Mjekësore Sot ka udhëzime të rrepta ndihmuese dhe tërheq vetëm nga studimet e rishikuara nga bashkëmoshatarët, institucionet e kërkimit akademik dhe revistat dhe shoqatat mjekësore. Ne shmangim përdorimin e referencave terciare. Ne i lidhim burimet parësore – përfshirë studimet, referencat shkencore dhe statistikat – brenda secilit artikull dhe gjithashtu i rendisim ato në seksionin e burimeve në fund të artikujve tanë. Ju mund të mësoni më shumë rreth asaj se si ne sigurojmë që përmbajtja jonë është e saktë dhe aktuale duke lexuar politikën tonë editoriale .