Ed Rings funcționează? Cum se utilizează, opțiuni și întrebări frecvente

Ed Rings funcționează? Cum se utilizează, opțiuni și întrebări frecvente

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

Inelele de disfuncție erectilă (ED) sunt benzi care se potrivesc în jurul bazei penisului. Un inel poate ajuta la menținerea unei erecții prin încetinirea fluxului de sânge din penis.

ed se poate dezvolta la orice vârstă. Acesta afectează 32–80% dintre bărbați, în funcție de grupa de vârstă. Este mai frecvent la adulții în vârstă și la cei care au anumite afecțiuni de sănătate sau iau anumite medicamente.

ed poate avea un impact semnificativ asupra stării de spirit, a stimei de sine și a relațiilor. Un inel ED poate fi o soluție ieftină, eficientă pentru unii oameni.

În acest articol, descriem modul în care aceste inele funcționează și enumerăm unele dintre cele mai bune opțiuni.

O notă despre sex Și sexul

sex și sex există pe spectre. Acest articol va folosi termenii „bărbat”, „femeie” sau ambii pentru a se referi la sexul atribuit la naștere. Faceți clic aici pentru a afla mai multe.

Link -uri rapide

  • Cel mai bun inel ED general: Mențineți bucla de constricție
  • Cel mai bun pentru o gamă de dimensiuni: Eddie de Giddy
  • Cel mai bun pentru utilizare cu o pompă de vid: Inel de tensiune Osbon Erecaid
  • Cel mai bun pentru începători: Tracey Cox Edge Control maxim Reglabil Ring Stamina
  • Cel mai bun inel de penis întins: Clitorisul reîncărcabil al cuplurilor Svakom Tyler care stimulează inelul de penis vibrator
  • Cel mai bun inel vibrator: Lelo Tor 2 Cupluri ‘Inel

Ce sunt inele ED?

Inelele ED sunt de obicei confecționate din cauciuc, plastic sau silicon. Unele sunt confecționate din metal, dar flexibilitatea redusă poate crește riscul de complicații, astfel încât o persoană ar trebui să evite inelele metalice. Inelul se potrivește în jurul bazei penisului. Unii au, de asemenea, un al doilea inel, numit inel penoscrotal, care se potrivește în jurul testiculelor. Și unele inele ED au caracteristici care stimulează clitorisul unui partener.

Alte nume pentru inele ED includ:

  • Inele de cocoș
  • Benzi de constricție
  • Inele de penis
  • Benzi de tensiune
  • Inele de tensiune

Aflați mai multe despre aceste inele sau benzi.

Inelele de penis sunt o parte esențială a sistemelor de terapie cu vid, cunoscute și sub numele de pompe penis. O pompă ajută o persoană să aibă o erecție, în timp ce un inel ajută la menținerea unuia.

Găsiți câteva pompe de penis de top pe piață aici.

funcționează?

Studii limitate au explorat inelele singure ca tratament ED. Dar alte cercetări indică faptul că combinarea medicamentelor ED cu un dispozitiv, cum ar fi o pompă sau inel, poate îmbunătăți semnificativ funcția erectilă.

Fundația Urology Care raportează că utilizarea unui inel ED și a unei pompe este eficientă și sigură. Iar cercetările mai vechi susțin utilizarea medicamentelor ED și a inelelor penoscrotice ca o modalitate de a avea erecții fiabile.

ed apare atunci când sângele curge prea repede pentru ca persoana să aibă sau să mențină o erecție. Un inel aplică presiunea în zona din jurul bazei penisului și, în unele cazuri, penisul și testiculele.

Această presiune face ca vasele de sânge să se strângă, încetinind fluxul de sânge departe de penis. Acest lucru ajută penisul să rămână erect mai mult timp.

Aceste inele funcționează cel mai bine pentru persoanele cu ED care pot obține o erecție, dar nu o vor menține. Dar nu funcționează pentru toată lumea.

cele mai bune inele ed

Pentru persoanele care caută inele ED, următoarele sunt câteva opțiuni de luat în considerare. Dar un medic poate descrie cea mai bună abordare a tratamentului ED și poate oferi sfaturi suplimentare.

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a încercat aceste produse. Toate informațiile prezentate sunt bazate pe cercetare pur și au fost corecte în momentul publicării.

Mențineți bucla de constricție

Acest inel ED este reglabil, astfel încât o persoană să o poată strânge sau să o desprindă cu ușurință. Producătorul îl recomandă pentru persoanele cu o ed. Ușoară până la moderată

Inelul de întreținere este fabricat din materiale de calitate medicală și este fără latex. Administrația pentru alimente și droguri (FDA) a eliminat -o pentru utilizare. Se face în Statele Unite.

Producătorul recomandă înlocuirea acesteia după 6 luni de utilizare continuă și avertizează împotriva utilizării acesteia mai mult de 30 de minute simultan.

Această buclă de constricție de constrângere Costă 29,95 USD.

Cumpărați acum

Eddie de Giddy

Cel mai bun pentru o gamă de dimensiuni

Compania spune idealica că acest inel ED oferă niveluri optime de tensiune și stimulare. Este disponibil în patru dimensiuni, iar compania oferă redimensionări gratuite pentru a ajuta oamenii să găsească potrivirea potrivită.

O persoană plasează acest inel în formă de potcoavă la baza penisului, în fața testiculelor și Înfășoară o bandă de tensiune în jurul finalului. Benzile sunt disponibile în două niveluri de intensitate.

O ofertă de patru luni de inele Eddie și șase benzi de tensiune costă 188 USD.

Magazin acum

Osbon Erecaid Inel

cel mai bun pentru utilizare cu o pompă de vid

Inelul de tensiune EreCaid Osbon este realizat din gel fără latex. Are denivelări care aplică presiunea venelor în penis și o crestătură care ajută ejacularea Pe cont propriu sau în diferite combinații.

Fiecare inel costă 18,95 USD.

Cumpărați acum

Tracey Cox Edge Control Maxim Reglabil Ring Stamina

Cel mai bun pentru începători

O persoană poate regla dimensiunea acestui inel ED în funcție de nevoile și confortul lor în acest moment.

Este confecționat din silicon flexibil și este reglabil pentru până la 8,5 inci.

Inelul merge în fața sau în spatele testiculelor, în funcție de preferințele unei persoane.

Fiecare inel costă aproximativ 14,99 USD.

Cumpărați acum

Clitorisul reîncărcabil al cuplurilor Svakom Tyler care stimulează vibrația vibrației vibrante Inel de penis

Cel mai bun inel de penis întins

Producătorii spun că acest inel vibrant de penis ajută la menținerea unei erecții în timp ce stimulează clitorisul.

Cu toate acestea, pentru că acest inel face nu strângeți pentru a rămâne pe loc, este mai puțin ca Pentru a ajuta cu ed.

Inelul are cinci moduri vibrante și vine cu un încărcător. Este confecționat din silicon flexibil, întins, iar compania spune că este ușor de curățat.

Prețul este de 89 USD.

Cumpărați acum

Lelo Tor 2 Cupluri ‘Inel

Cel mai bun inel vibrator

TOR 2 aplică presiunea către baza penisului, ceea ce poate ajuta la menținerea unei erecții. Cu toate acestea, deoarece nu se întărește, este mai puțin probabil să vă ajute cu Ed.

Producătorul spune că vibrațiile și designul său puternic oferă plăcere atât pentru toți partenerii. O persoană îl poate purta în două moduri diferite.

se vinde pentru 139 USD.

Cumpărați acum

Cum să folosiți un inel ED

Ed inele sunt simple de utilizat pentru majoritatea oamenilor:

  1. Utilizați un lubrifiant pentru a ajuta la alunecarea inelului și a opritului.
  2. Puneți ușor inelul peste capul penisului erect și mutați -l în jos.
  3. Luați îngrijire pentru a evita să blochezi inelul pe părul pubian.
  4. După utilizare, spălați inelul cu atenție în apă caldă și cu săpun și lăsați -l să se usuce.

    sfaturi pentru alegerea alegerii și folosind un inel ED

    Când selectează un inel ED, o persoană poate dori să ia în considerare:

    • Materialul. Acest lucru este important în special pentru persoanele cu sensibilități sau alergii – la latex, de exemplu. Și un utilizator pentru prima dată ar putea încerca un inel de silicon flexibil înainte de a trece la unul mai rigid. Unele materiale sunt, de asemenea, mai ușor de curățat decât altele, iar recenziile clienților pot oferi mai multe detalii.
    • potrivirea. Un inel ar trebui să aplice suficientă presiune pentru a menține sângele în penis, fără a provoca durere sau deteriorare. Dacă cineva nu este sigur ce dimensiune să obțină, un inel de silicon reglabil sau flexibil este o opțiune bună.
    • Caracteristici de plăcere. Unele inele ED vibrează sau au alte caracteristici care oferă stimulare penitei și clitorală.

    siguranță

    Când utilizați un inel ED, există un risc de:

    • Durere
    • amorțeală
    • O senzație de „pini și ace”
    • Bruising
    • umflare

    De asemenea, dacă inelul se potrivește incorect sau rămâne în preajmă prea mult timp, acest lucru poate duce la necroză sau la moartea țesuturilor. Apare atunci când un nou sânge care transportă oxigen nu poate curge în penis.

    În cazuri severe, necroza poate duce la gangrenă și la nevoia de amputație.

    pentru a preveni aceste probleme:

    • Utilizați un inel de montare corespunzător.
    • Păstrați -l mai mult de 30 de minute.
    • Nu adormiți niciodată cu inelul în loc.
    • Evitați să folosiți un inel ED în timp ce utilizați droguri sau alcool.
    • Scoateți inelul imediat dacă apar dureri, amorțeală sau senzații neobișnuite.
    • Dacă penisul se umflă și inelul va fi vorba de Nu ieșiți, căutați îngrijiri de urgență.
    • Evitați să folosiți inele de metal.

    Dacă o persoană nu poate sau nu își elimină inelul ED în termen de 30 de minute, acest lucru ar putea provoca ceea ce Medicii se referă la „intrare a inelului penisului” sau pre. Dacă se întâmplă acest lucru, contactați imediat un profesionist medical pentru a evita complicații potențial severe.

    În general, cel mai bine este să vorbiți cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza un inel ED sau orice alt dispozitiv ED. Este posibil ca aceste inele să nu fie potrivite pentru toată lumea, inclusiv pentru persoanele cu tulburări de coagulare a sângelui, alte tulburări de sânge sau persoane care iau medicamente subțiri de sânge.

    alternative

    O persoană ar putea încerca oricare dintre acestea Alte tratamente ED:

    • Dispozitive de erecție în vid: cunoscute și sub denumirea de pompe penis, acestea atrag sângele în penis pentru a provoca o erecție. Unele cercetări indică faptul că ratele de satisfacție în rândul utilizatorilor variază între 27-94%. Aflați mai multe aici.
    • Medicamente: acestea îmbunătățesc fluxul de sânge către penis, iar unele opțiuni includ tadalafil (cialis), vardenafil (levitra), sildenafil (viagra). Aproximativ 70% dintre oameni răspund bine la versiunile orale ale acestor medicamente. Unele forme injectabile sunt de asemenea disponibile. Aflați mai multe aici.
    • Schimbări de stil de viață: Următoarele pot îmbunătăți ED:
    • Având o dietă sănătoasă și echilibrată
    • Exercitarea în mod regulat
    • Limitarea aportului de alcool
    • Menținerea unei greutăți moderate
    • Gestionarea stresului
    • Renunțarea la fumat
  5. Natural Remedii: Dacă o persoană ia un medicament care poate crește riscul de ED, ar trebui să vorbească cu un profesionist din domeniul sănătății despre alternative. Citiți despre remedii naturale pentru ED aici.
  6. Implanturi de penis: O intervenție chirurgicală a implantului penisului poate ajuta unele persoane cu ED. Aflați mai multe aici.
  7. Consiliere: Problemele referitoare la relații, anxietate și alte afecțiuni de sănătate mintală pot afecta capacitatea de a avea și de a menține o erecție. O persoană ar putea încerca consiliere singură sau cu un partener. Aflați despre terapia online aici.
  8. Unele dintre aceste abordări ar putea fi mai eficiente în combinație cu un inel ED.

    Când să vadă un medic

    O persoană s -ar putea simți jenată dacă are probleme cu un inel ED. Acest lucru nu ar trebui să împiedice niciodată pe cineva să caute îngrijiri medicale de urgență, în special dacă are dificultăți în eliminarea unui inel.

    Dificultatea de a avea sau de a menține o erecție poate fi, de asemenea, dificil de vorbit. Dar o serie de abordări pot ajuta, inclusiv schimbări de stil de viață, medicamente și dispozitive.

    Un medic poate ajuta la determinarea dacă ED provine dintr -o afecțiune medicală, cum ar fi:

    • Diabet de tip 2
    • Probleme cardiovasculare
    • Hipertensiune arterială
    • Boala renală
    • Scleroză multiplă

    De asemenea, ED poate fi un factor de risc pentru bolile cardiovasculare. Dar, în timp ce ED poate fi un marker pentru această boală, care la rândul său are asociații cu un risc crescut de deces, nu există nicio corelație directă.

    Întrebări frecvente puse/h2 & gt;